A fost jupân la Constanța, acum e nabab în Madagascar. Fostul primar Radu Mazăre a fugit din țară de Crăciun

December 31, 2017

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în România nașilor

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, în cazul căruia Poliţia s-a sesizat pentru că sâmbătă nu s-a prezentat la Poliţia Constanţa, în cadrul controlului judiciar, a plecat în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic.Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, sâmbătă, în jurul orei 12.00, poliţiştii Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au sesizat cu privire la faptul că Radu Mazăre, aflat sub control judiciar pe baza unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie , nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă.
Contactat de poliţişti, fostul primar al Constanţei le-a spus că se află în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic. Conform procedurii, poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Măsura controlului judiciar în cazul lui Radu mazăre nu prevedea interdicţia de a părăsi ţara, iar pe toată perioada existenţei măsurii preventive a controlului judiciar poliţiştii nu au constatat încălcări ale obligaţiilor impuse, adaugă Poliţia Română.
În atari condiții, Radu Mazăre a plecat bine-mersi, în ziua de Crăciun, de pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni.
CITEȘTE și O zi din viaţa lui Radu Mazăre: 13 contracte fără licitaţie