Anul plăților online la RAJA. Cum îți poți plăti factura în doi timpi și trei mișcări

December 20, 2018

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Economie

Operatorul regional de apă RAJA SA Constanța pune la dispoziția tuturor abonaților săi platforma online Contul meu RAJA.
Prin această facilitate, abonații, indiferent de calitatea juridică, au acces, direct şi rapid, la informații despre facturile emise, ultimele plăți procesate sau consumul de apă, toate gestionate dintr-un singur loc.
Potrivit companiei, “Contul meu RAJA” este un pachet complet, sigur și ușor de utilizat, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte. Facilitățile disponibile prin noul serviciu online sunt: vizualizarea facturilor imediat ce au fost emise, cu posibilitatea de descărcare și de imprimare a acestora; verificarea și transmiterea indexului contorului de apă online; informații asupra modalității și a perioadei de citire a consumului; accesul la istoricul de plăţi; achitarea, rapid și fără un comision suplimentar, a facturilor pentru serviciile de apă potabilă și de canalizare.
Plățile efectuate sunt actualizate pe platforma de plăți în maximum trei zile. Potrivit companiei, serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA SA.