Dănuț Cristescu, șeful CJ Teleorman, aruncă bomba: Liviu Dragnea candidează la președinție. Ce spune Codrin Ștefănescu

January 25, 2019

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Politică

Liviu Dragnea candidează la președinție din partea PSD, a anunțat preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, care a susținut că șeful PSD va și câștiga.Anunțul a fost făcut într-un interviu în Ziarul Teleormanul. Preşedintele CJ Teleorman a mai susţinut că PSD va câştiga alegerile europarlamentare din luna mai cu peste 50%.
Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat joi seara, la Antena 3, membrii PSD şi-ar dori ca Liviu Dragnea să fie candidatul la prezidenţiale, dar că decizia se va lua după 15 februarie.
„Dănuţ Cristescu şi-ar dori să fie Liviu Dragnea, după cum şi-ar dori câteva sute de mii de membri. Noi am anunţat că pe 15 februarie începem analiza unui material gigant la nivelul fiecărui oraş, comune, sat. Am lansat o întrebare: candidat PSD, candidat ALDE şi candidat PSD-ALDE comun. (...) E musai şi obligatoriu să câştigăm alegerile prezidenţiale”, a afirmat Codrin Ştefănescu.
El a susţinut că „e obligatoriu ca românii să aibă un preşedinte normal, patriot, imparţial, care să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor”.
„Pe 15 vom şti care a cea mai bună variantă. E mult prea devreme. Sigur că membrii de partid şi-ar dori acest lucru, şi eu aş vrea. S-ar putea să facem anunţul până la europarlamentare”, a precizat Codrin Ştefănescu despre anunțul că Liviu Dragnea candidează la președinție.
Secretarul general al PSD a menţionat că „nu va fi o competiţie, va fi o discuţie şi o analiză”. El a mai spus că „românii vor preşedinte al României care să îşi apere ţara“.