Fiul lui Liviu Dragnea, apostrofat de un protestatar pe stadionul Giulești: "Barosane, vezi că eşti patron de fotbal pe bani furaţi"

September 28, 2018

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în România nașilor

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea şi principalul finanţator al echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, a fost apostrofat joi seara pe stadionul Giulești de către un protestatar.Pe înregistrarea postată pe youtube, protestatarul îl apostrofează pe Valentin Dragnea, dar acesta din urmă nu are nici o reacţie. „Barosane, vezi că eşti patron de fotbal pe banii furaţi de taică-tu, bă! Pe ciordeală eşti patron, bă! La puşcărie să vă duceţi amândoi, bă! Infractorilor! Eşti patron pe banii furaţi de la copii! Nenorociţilor! Eşti patron pe bani furaţi de la noi. Nu mai ieşiţi singuri pe stradă, v-aţi luat gărzi”, îi spune bărbatul fiului liderul PSD.
Nu a fost singurul incident în care a fost implicat Valentin Dragnea. La sosirea acestuia în Giuleşti, bodyguarzi săi au bruscat un reporter care filma sosirea fiului preşedintelui PSD şi a soţiei sale, Gina Alexandra, reproşându-i că nu are ecuson.
Seara s-a terminat însă bine pentru Valentin Dragnea, echipa sa, Turris Măgurele, învingând Rapidul, echipă susținută de Primăria Sectorului 1, cu doi la zero, şi avansând astfel în etapa următoare a competiţiei.