Fostul premier Petre Roman a fost abordat de un protestatar pe Aeroportul Henri Coandă, în legătură cu Mineriada

October 30, 2018

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în România nașilor

Fostul premier Petre Roman a fost abordat de un protestatar la ieşirea din Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni, care i-a cerut socoteală cu privire la dosarul Mineriadei.Un grup de câţiva protestatari au fost luni seară pe Aeroportul „Henri Coandă” pentru a-l aştepta pe avocatul poporului, Victor Ciorbea. S-au întâlnit, în schimb, cu fostul premier Petre Roman, moment în care unul dintre protestatari l-a abordat, l-a întrebat ce face şi dacă îl mai cunoaşte.
Bărbatul îl întreabă la un moment dat pe Petre Roman de dosarul Mineriadei şi dacă îi pare rău pentru ce a făcut cât a fost premier. „Şi cu acel dosar al Mineriadei, ce spuneţi, o să răspundeţi pentru acele fapte? Nu vă pare rău pentru ce aţi făcut cât aţi fost prim-ministru?”, l-a întrebat protestatarul.
„Eu să răspund?! Hai, mă, băiete, lasă-mă”, i-a răspuns fostul premier. Protestatarul e replicat că va răspunde penal pentru faptele sale. „Totuşi o să răspundeţi penal pentru acele fapte, că meritaţi să ajungeţi la puşcărie şi o să ajungeţi”, a spus bărbatul.
Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Daniel Barbu, a fost şi el urmărit pe stradă duminică dimineaţă în timp ce îşi plimba câinele în zona Parcului Cişmigiu, de un bărbat care l-a acuzat că este o slugă a lui Liviu Dragnea şi că a fost pus să fure voturile. În replică, Barbu a spus că România nu poate fi schimbată prin mitocănie.
O întâmplare asemănătoare a avut loc la sfârşitul lunii septembrie şi cu preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, care a fost urmărit până acasă de un grup de protestatari, care i-au reproşat acestuia că face politica PSD.