Gabriela Firea a numit o vedetă de la Kanal D la şefia Companiei Municipale Sport Pentru Toţi Bucureşti SA

April 12, 2017

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Administrație

O vedetă a emisiunilor mondene de la Kanal D a fost unsă de primarul general Gabriela Firea şefă la Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA. Alina Laufer are o vastă experienţă în apariţiile mondene şi este soţia lui Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri.
Primăria Capitalei a înfiinţat 21 de societăţi pe acţiuni, cu diferite domenii de activitate, de la construcţii de pasaje, la publicitate stradală. Una dintre aceste societăţi este Compania Municipală Sport Pentru Toţi Bucureşti SA.
Aici, Gabriela Firea a decis să o numească în funcţie pe Alina Laufer, fostă vedetă la Kanal D şi soţia lui Illan Laufer, secretar de stat în Ministerul Mediului de Afaceri, informează Pro Sport. Gabriela Firea se apără şi susţine că numirile sunt interimare, dar mai târziu vor fi prezentate consiliile permanente.
"O cunosc pe doamna Gabriela Firea de foarte multă vreme şi mi-am pus experienţa la dispoziţia dumneaei în rânduri repetate. Nu sunt sportivă de performanţă, însă am făcut cursuri de antrenor. Am făcut nişte cursuri pentru mine", a declarat Alina Laufer pentru stirileprotv.ro.