Miting PSD la Craiova împotriva statului paralel. La protest vor putea participa doar pensionari și bugetari învoiți de șefi

December 04, 2017

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Politică

Mitingul organizat de PSD Dolj pe 9 decembrie a fost autorizat de Primăria Craiova și, potrivit anunțului postat pe rețelele de socializare de către organizatori, manifestarea a fost denumită "Hai la Universitate,/Să le spunem că #AJUNGE".
Mitingul împotriva „statului paralel”, așa cum le place pesediștilor să spună, se va desfășura în intervalul orar 15,00 – 17,30, semn că participanții vor fi preponderent bugetari învoiți de șefi și pensionari, în nici un caz corporatiști. Aceștia din urmă încă sunt la serviciu chiar și la ora la care protestul este programat să se încheie.
Punctul central al mitingului, la care sunt așteptate să participe circa 30.000 de persoane din județul Dolj, va fi Universitatea din Craiova, de unde se va pleca în marș pe str.A.I.Cuza, până la intersecția cu Calea București, cu întoarcere pe Calea București - Universitate.
"Hai la Universitate,/Să le spunem că #ajunge/ cu abuzurile statului paralel!/ cu tupeul celor care reclamă România înaltelor porți!/ cu manipulările soroșiste!/ cu obrăznicia cu care vor să confiște votul!/ cu grupurile de interese care ne vor colonie!" - este mesajul transmis de organizatori pe afișul evenimentului promovat de PSD Dolj pe pagina sa de Facebook.