Percheziții cu final tragic la Rădăuți, la o grupare de traficanți de droguri. Un polițist a fost lovit cu sabia în cap

December 05, 2017

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în România nașilor

Un ofiţer din trupele speciale a fost rănit grav cu o sabie marţi dimineaţă, în timpul unor percheziţii la Rădăuţi, la o grupare de traficanți de droguri.Poliţia Română a transmis prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit.
"Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, care, în această dimineaţă, a fost rănit foarte grav, la cap şi braţ, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toţii ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!", este mesajul Poliţiei Române. În momentul în care a fost atacat, poliţistul participa la percheziţii în Rădăuţi.
Poliţistul rănit la Rădăuţi a fost stabilizat de către medicii de la spitalul din localitate şi a fost transportat la spitalul din Suceava, pentru o evaluare medicală complexă. Dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, poliţistul va fi transportat într-un centru universitar, un elicopter SMURD fiind pregătit să intervină.
”El a fost transportat la spitalul din Suceava unde este supus unei evaluări medicale aprofundate. Specialiştii de la Departamentul Pentru Situaţii de Urgenţă din MAI monitorizează situaţia şi dacă se va impune o intervenţie neurochirurgicală, colegul nostru o să fie transportat la un centru medical universitar. De asemenea, un elicopter SMURD este pregătit de intervenţie, pentru cazul în care va fi nevoie”, au transmis reprezentanţii MAI.
Aceştia au anunţat că agresorul a fost reţinut.