Polițiștii au făcut 37 de percheziții în trei județe, pentru a destructura o grupare specializată în contrabanda cu țigări

November 23, 2017

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în România nașilor

Polițiștii din Prahova și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au făcut joi dimineață 37 de percheziții la persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări, 30 de persoane urmând să fie conduse la audieri, informează IGPR.Potrivit sursei citate, perchezițiile se desfășoară în județele Prahova, Dâmbovița și Călărași. "Din cercetări au reieșit indicii că, în cursul anului 2017, persoanele bănuite s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova", se arată în comunicatul de presă dat publicității de IGPR.
30 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. La acțiune participă și jandarmi.