Replici ca la ușa cortului între Radu Herjeu și Traian Băsescu: ”O matroană de bordel”. ”Vai de capul tău!”

January 01, 2019

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Politică

”E ca și când ai auzi o matroană de bordel plângându-se de prostituția exacerbată”, spune membrul CNA Radu Herjeu despre Traian Băsescu, după ce fostul președinte a acuzat ”mercenarii” din presă. Băsescu nu a rămas dator: ”Vai de capul tău Radu Herjeu!”.
”Să-l vezi pe Băsescu vituperând împotriva ”jurnaliștilor și analiștilor” plătiți de politicieni pentru a manipula e ca și când ai auzi o matroană de bordel plângându-se de prostituția exacerbată care distruge valorile morale ale nației!”, a scrios pe Facebook Radu Herjeu despre Traian Băsescu.
Fostul primar general a postat marți pe Facebook următorul text:
”Salut neutralitatea CNA – Radu Herjeu
Radu Herjeu, ajuns pe criterii politice membru CNA, reacţionează în stilul specific celor lipsiţi de argumente dar şi de inteligenţă: JIGNEŞTE .
Se vrea o replică la postarea mea din 31.12.2018 legată de unii din mercenarii PSD sau ai puşcăriaşului Voiculescu deghizaţi în analişti, jurnalişti sau sociologi independenţi, fie că ei se numesc Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Marius Ghilezan, respectiv Gâdea, Badea, Zamfir Ursu,Radu Tudor.
Chiar şi Radu Herjeu poate pricepe că televiziunile de ştiri sunt invadate de mercenari plătiţi de partide . Sau cumva calitatea de demnitar, membru CNA, nu are nici o legătură cu corecta informare a telespectatorilor ?
Ce nu pricepe Radu Herjeu este faptul că oamenii politici pot susţine în dezbateri poziţii politice ale partidelor lor, ceea ce este corect, în timp ce analiştii care se dau independenţi dar în realitate sunt plătiţi prin contracte de către partide, nu fac altceva decât să înşele şi să manipuleze telespectatorii sub calitatea autodeclarată de analist, jurnalist sau sociolog independent . Aceştia din urmă sunt de fapt mercenarii presei, pe care agenţia de dezinformare Sputnic îi <soarbe din priviri> şi pe care Herjeu a simţit nevoia să-i apere, probabil la comanda stăpânilor politici .
Herjeu crede probabil că funcţia lui nu are nici o legătură cu corecta informare a publicului . Sau cumva Herjeu lucrează pentru ca stăpânii politici să-i mai dea un mandat la CNA drept pentru care face, spune şi scrie tot ce i se cere ?
Vai de capul tău Radu Herjeu!
PS - Acesta este un drept la replică.”