Scandal în Ștefan cel Mare. Adrian Mutu și Ionuț Negoiță au fost împiedicați de oamenii lui Nicolae Badea să intre în lojele stadionului Dinamo

August 08, 2017

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în România nașilor

Patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, directorul general Adrian Mutu şi alţi conducători dinamovişti au fost împiedicaţi de reprezentanţi ai asociaţiei controlate de Nicolae Badea să intre la lojele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Totul s-a petrecut la meciul de luni, cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a IV-a a Ligii I.
Potrivit digisport.ro, Negoiţă şi alţi conducători dinamovişti au văzut meciul de la Tribuna I şi de la Sectorul 0, deşi o lojă a fost deschisă cu puţin timp înaintea meciului. Adrian Mutu a vrut iniţial să urmărească partida de pe marginea terenului, dar a renunţat la un moment dat şi a urcat şi el la Tribuna I.
Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra, şi a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I. FC Dinamo 1948, patronată de Ionuţ Negoiţă, şi asociaţia controlată de Nicolae Badea, care are dreptul de folosire a Stadionului Dinamo, se află în conflict, din cauza faptului că ACS FC Dinamo se opune modernizării arenei.