Șeful PSD, Liviu Dragnea, se însoară ”cât de curând” cu iubita sa Irina Tănase. Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu

January 04, 2019

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Politică

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a dezvăluit joi, în cadrul emisiunii „Dosar de politician” de la postul B1 TV, că Liviu Dragnea se însoară cu Irina Tănase.„Irina Tănase va deveni cât de curând soţia lui Liviu Dragnea”, a spus Codrin Ştefănescu, citat de b1.ro.
Pe de altă parte, Ștefănescu a precizat că liderul PSD nu a plecat și nu va pleca în insulele Maldive, așa cum s-a zvonit în ultimele zile. „Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. (…) Liviu Dragneacnu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu.
Irina Tănase a împlinit în luna septembrie 26 de ani, fiind cu 30 de ani mai tânără decât Liviu Dragnea. Cu această ocazie, liderul PSD a organizat o petrecere restrânsă într-un restaurant din Parcul Herestrău, la care a invitat mai mulți membri ai Guvernului, inclusiv pe premierul Viorica Dăncilă.
Surse din partid au declarat pentru G4Media.ro că Irina Tănase se implică tot mai mult în treburile guvernării. Acesta ar fi de fapt și unul dintre motivele rupturii dintre Liviu Dragnea și ministrul dezvoltării regionale, Paul Stănescu, nemulțumit că Irina Tănase ar dori să aibă un cuvânt de spus în problemele Guvernului.
Pe data de 24 septembrie, Liviu Dragnea a ținut să se refere în cadrul unui interviu la Antena 3 și la iubita lui. A fost de fapt un mesaj transmis Gabrielei Firea, primarul Capitalei, care ar fi spus că în partid se vorbește că printre puținii și cei mai importanți consultanți ai lui Dragnea se numără Irina Tănase. ”Se spune despre Irina, iubita mea… că conduce Guvernul. Am auzit astăzi, există niște doamne sau domnișoare care sună la diverse ministere și spun „Sunt Irina!” și cer diverse lucruri”, a declarat liderul PSD.
Un lider PSD i-ar fi spus Gabrielei Firea că Dragnea este schimbat în ultima perioadă și că a încercat să discute cu el anumite lucruri, dar că a fost trimis la doi consilieri și la prietena lui Dragnea. „Colegul mi-a zis că nu crede că se mai putea îmbunătăți comportamentul dlui Dragnea, că e schimbat de un an jumătate, că a încercat și el să-i zică dar că la ultimele discuții nu a mai participat și că a vorbit cu doi consilieri și cu prietena dumnealui. Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui cu doi consilieri?„, a spus Gabriela Firea înainte de ședința CEx a PSD de la Neptun de acum două săptămâni.
Irina Tănase a devenit subiectul discuțiilor publice la începutul lunii martie, a apărut la congresul extraordinar al PSD. În timpul evenimentului aceasta a stat în primul rând, alături de lideri ai partidului. Acum, Liviu Dragnea se însoară.