Traian Băsescu insistă să fie depusă o moțiune de cenzură: "Refuz să cred că România poate deveni Daddy SRL"

September 27, 2018

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Politică

Fostul președinte Traian Băsescu a postat joi pe Facebook un nou text în care insistă să fie depusă o moţiune de cenzură, de acestă dată argumentul fiind: "Să-i luăm pixul lui Dragnea"."Să-i luăm pixul lui Dragnea! Vrei să exploatezi gaze din Marea Neagră, te duci la Daddy; Vrei să cumperi rachete Patriot, te duci la Daddy ; Vrei să construieşti corvete, te duci la Daddy ; Vrei să echipezi maşinile de luptă cu turelele din Israel ,te duci la Daddy ; Vrei bani de la guvern pentru proiecte locale de dezvoltare, te duci la Daddy ; Vrei să fii ministru, te duci la Daddy ; Vrei să fii şef prin parchete, te duci la Daddy ; Vrei să fii şef la Jandarmerie, te duci la Daddy ; Vrei ca Limba Română să nu mai fie învăţată în şcoli, te duci la Daddy ; Vrei să muţi o ambasadă, te duci la Daddy", scrie fostul preşedinte, adăugând: "Refuz să cred că România poate deveni Daddy SRL".
El reia argumentele în favoarea unei moţiuni de cenzură. "Pentru a preveni un dezastru al ţării, singura soluţie este să-i luăm pixul din mână acestui Dragnea şi asta înseamnă moţiune de cenzură şi căderea Guvernului Dăncilă. Altă cale nu există. Măcar să încercăm", conchide Traian Băsescu.
Fostul preşedinte a avut in ultimele zile mai multe postări în care a susţinut necesitatea moţiunii de cenzură, făcând apel la partidele din opoziţie pentru un astfel de demers.