Un nou atac al lui Klaus Iohannis la adresa PSD: ”Niciun regim care îşi umileşte şi dispreţuieşte propriii cetăţeni nu poate rezista”

December 21, 2018

Scris de Adrian Bărbulescu

Publicat în Politică

Ziua de vineri, 21 decembrie, a venit cu un nou atac al lui Iohannis la adresa PSD. Preşedintele Klaus Iohannis a depus vineri o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei, la troiţa din Piaţa Universităţii. Şeful statului a depus vineri o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei şi a anunţat că va milita pentru aflarea adevărului.
”În decembrie 1989, sătui de abuzuri şi neajunsuri, românii au ales să lupte în stradă pentru idealurile lor. Semenii noştri şi-au dat viaţa pentru ca noi să trăim astăzi în libertate şi democraţie. Voi milita, în continuare, pentru aflarea adevărului şi pedepsirea celor vinovaţi pentru crimele comise atunci”, scrie Klaus Iohannis vineri pe Facebook.
Șeful statului a apreciat ”românii nu vor mai tolera o guvernare autocratică”. ”Istoria ne arată că niciun regim care îşi umileşte şi dispreţuieşte propriii cetăţeni nu poate rezista. Românii nu vor mai tolera o guvernare autocratică, bazată pe abuzul de putere, pe corupţie, incompetenţă şi pe dispreţul profund faţă de cetăţean. Onorăm memoria victimelor Revoluţiei doar opunându-ne ferm oricăror atacuri împotriva justiţiei şi a instituţiilor democratice”, a mai scris Iohannis în mesajul postat pe pagina sa oficială de Facebook.