Termeni și Condiții

Site-ul ziaruldeinvestigatii.ro este proprietatea SC Investigaţii Online SRL. Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul ziaruldeinvestigatii.ro . Utilizarea site-ului, logarea şi accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obţinerea de informaţii din ediţia on-line. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. SC Investigaţii Online SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

2. DREPTURI DE AUTOR

SC Investigaţii Online SRL oferă acces liber la ediţia să on-line şi autorizează utilizatorii să vizualizeze şi să transmită informaţii existente pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.
Dreptul de copyright pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de SC Investigaţii Online SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea anterioară explicită, prin acord scris a SC Investigaţii Online SRL. Conţinutul acestui site, textele, grafică, fotografiile, software-ul, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea SC Investigaţii Online SRL sau a clienţilor săi.
Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei părţi a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informaţiilor puse la dispoziţie de ziaruldeinvestigatii.ro , prin intermediul site-ului, într-un mod care violează legislaţia românească sau internaţională în materie de drept de autor şi proprietate intelectuală, implica răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acţiuni.
SC Investigaţii Online SRL îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea şi utilizarea acestui site şi de a de solicita sancţionarea conform legislaţiei în vigoare a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a conţinutului ori securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita SC Investigaţii Online SRL sau partenerii săi, produsele, serviciile şi angajaţii acestora.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:
- copierea, multiplicarea şi distribuirea materialelor şi informaţiilor existente pe acest site;
- încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conţinutul acestui site, ştergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor şi informaţiilor publicate, sau încercarea de a acţiona în acest scop;
- folosirea oricăror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mail-uri comerciale sau pentru orice alt scop în afară de trimiterea de e-mail-uri personale justificate, fără acordul scris al posesorilor acestor adrese.
Violarea oricăreia dintre aceste reguli atrage după sine răspunderea civilă sau penală.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

SC Investigaţii Online SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parţial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţie prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.
SC Investigaţii Online SRL nu este răspunzător faţă de utilizator, orice terţă persoană fizică sau juridică sau instituţie pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
SC Investigaţii Online SRL poate schimba în orice moment conţinutul şi condiţiile de folosire a site-ului. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin înscriere în acest site şi nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Acceptând să utilizaţi acest site, declaraţi în mod expres şi implicit că înţelegeţi că sunteţi de acord cu următoarele:
- utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. SC Investigaţii Online SRL se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanţiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificaţiile pentru un anume scop.


Pentru secţiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conţinutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. SC Investigaţii Online SRL îşi rezervă dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor şi condiţiilor de utilizare sau pe care le considera dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terţilor.

Comentariile facute de citititori in urma articolelor aparute pe site-ul www.ziaruldeinvestigatii.ro (www.zin.ro) apartin in exclusivitate acestora, raspunderea juridica le apartine numai lor. Administratorii site-ului inteleg sa nu publice cuvinte obscene, injuraturi, fotografii cu tenta sexuala.